Blikkenslager på Fyn til private og erhverv.

Dansk Installations Teknik Service A/S har leveret blikkenslagerarbejde af høj kvalitet i over 35 år, og vi brænder for at levere smukke og holdbare løsninger til vores fynske kunder. Uanset om du har brug for nye flotte tagrender eller en kvist der skal beklædes med zink eller kobber, så er vi klar til at hjælpe dig.

En blikkenslager fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig, der:

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde på hele Fyn.

Vi har dygtige blikkenslagere ansat og kan derfor varetage næsten alle former for blikkenslagerarbejde – både til renovering, restaurering og ved opførelse af nyt. Altid med fokus på dine behov og ønsker.

Du finder din lokale blikkenslager på Fyn her:

Vi udfører alt blikkenslagerarbejde inden for bl.a.:

Tagrender i zink og kobber er med sit eksklusive look, en flot løsning til både renovering og nybyggeri. Zink og kobber tagrender udtrykker både æstetisk elegance og kvalitet og er med til at give din bolig eller virksomhed et flot og stilfuldt udseende. Er du interesseret i nye tagrender, skal du endelig kontakte os og få et tilbud.

Hvis du ønsker at tilføje et strejf af klasse til dit hjem eller din virksomhed, er zink- og kobberbeklædning af tage og kviste en oplagt mulighed. Hos Dansk Installations Teknik Service A/S har vi specialiseret os i beklædning til bl.a. tage og kviste i zink og kobber. Med sit eksklusive udseende er zink og kobber en fantastisk måde at tilføje både stil og kvalitet til din ejendom. Uanset om du renoverer en eksisterende ejendom eller skal opføre nyt, kan den flotte beklædning være med til at give dit hjem eller din virksomhed et æstetisk flot udtryk. Vi vil med glæde tage en snak om dine muligheder og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

 

Læs mere her:

Vmzinc

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi inddækning af skotrender, skorstene, kviste, tagvinduer og ventilationskanaler mv. Tag fat i os, hvis du skal i gang med en renovering, et nybyggeri eller have foretaget en reparation af en inddækning.

Traditionelt eller med et særpræg.

Uanset om du vil have udført traditionelt blikkenslagerarbejde eller ønsker at sætte dit eget personlige præg på din bolig eller virksomhed, kan vi hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om dine muligheder, tilbyder vi kompetent rådgivning, så vi sammen kan nå frem til den helt rigtige løsning for dig. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, som du bliver glad for, uanset om det drejer sig om en renovering eller et nybyggeri. Kontakt os og få et personligt og uforpligtende tilbud på dit næste projekt eller opgave.

Kontakt os næste gang, du har brug for en blikkenslager på Fyn.

Hvis du har brug for en blikkenslager på Fyn, er du altid velkommen til at ringe til os, og vidste du forresten, at vi også kan klare alt inden for el og vvs. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i mål med dit blikarbejde og kommer gerne med forslag, idéer og gode råd.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør vi. Vi dækker hele Fyn. Vi har et lille team af dygtige blikkenslagere, som kan klare de fleste opgaver. Hvis du har brug for en blikkenslager på en af de ikke brofaste øer på Fyn, skal du blot give os et kald eller sende os en e-mail. Så vil vi med glæde tage en snak med dig om din specifikke opgave.

Ja, naturligvis kan du det. Du skal blot give os et kald eller sende os en mail og fortælle os lidt om din opgave, så giver vi dig gerne et tilbud.

 

Husk, vi tilbyder også alt indenfor el og VVS.

 

Læs mere her: 

Elektriker Fyn

VVS installatør Fyn

Få fat i en blikkenslager her!

Vores blikkenslager-team sidder klar til at hjælpe dig, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.