Elektriker på Fyn til hjemmet, erhverv og industri.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S står vi altid klar til at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for inden for el arbejde. Med vores 4 lokale afdelinger i Odense, Svendborg, Rudkøbing og Brobyværk kommer vi rundt på hele Fyn.

En elektriker fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig, der:

Lokal elektriker på hele Fyn.

Dansk Installations Teknik Service A/S er et godt valg, når du har brug for en elektriker på Fyn. Vi har afdelinger i Odense, Svendborg, Rudkøbing og Brobyværk, hvor vores mange kompetente elektrikere brænder for at hjælpe dig med alle former for elarbejde rundt på hele Fyn. Har du har brug for en elektriker, så tøv ikke med at give os et kald. Vi er klar til at hjælpe dig.

Du finder din lokale autoriserede elinstallatør her:

Vi udfører alt el arbejde inden for bl.a.:

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S er vi stolte af at kunne løse enhver el-opgave, uanset størrelse og omfang. Vi har hjulpet private husstande på Fyn i mange år, og vi ved, hvad der skal til for at få arbejdet gjort rigtigt. Uanset om du har brug for hjælp til en simpel opgave som f.eks. udskiftning af en stikkontakt, et eleftersyn eller noget mere kompliceret, kan du være sikker på, at vores team af dygtige elektrikere vil være i stand til at få arbejdet udført hurtigt og effektivt. 

Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder en bred vifte af ydelser til små som store virksomheder og industrier på hele Fyn. Vi sætter en ære i at kunne levere kvalitetsydelser til mange virksomheder på øen, og vores fire afdelinger sikrer, at vi altid er tæt på, når du har brug for os. Uanset om du har brug for hjælp til en enkelt opgave eller løbende service og vedligeholdelse, vil vores team af dygtige elektrikere være i stand til at få arbejdet udført hurtigt og effektivt. 

Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder alle former for elinstallationer, rådgivning og energioptimering til landbrug og gartnerier på hele Fyn. Vi har eksisteret i over 30 år og har stor erfaring på området og kan hjælpe dig, uanset hvad det måtte være, at du har behov for.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi et bredt udvalg af løsninger inden for belysning til ethvert behov til private, erhverv og industri. Uanset om du er på udkig efter en enkel lampe til dit hjem eller ønsker at udstyre et helt kontor med topmoderne LED belysning, har vi dig dækket ind.

Vi er også specialister i installation af udendørs belysning, herunder havebelysning, belysning til indkørslen samt udendørs belysning af virksomheder og offentlige bygninger. Vi kan lave lysberegning på mængden af lys til dit kontor, sådan at du opfylder de krav, der er til belysning på din virksomhed. Ydermere har vi salg af belysningsarmaturer og lamper. Vi står gerne for det hele, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med optimale løsninger til dit hjem eller virksomhed.

Belysning er en vigtig del af enhver virksomhed eller ethvert kontor, og det er vigtigt at sikre, at dit belysningsanlæg er så energieffektivt som muligt. Vi kan hjælpe dig med at vurdere dit nuværende belysningsanlæg og komme med anbefalinger til ny, mere energieffektiv belysning.

 

Vi tager altid hensyn til størrelsen og indretningen af dine lokaler samt den type arbejde, der foregår der for at sikre, at vi anbefaler den mest hensigtsmæssige løsning. Når du har modtaget vores anbefalinger, giver vi dig et tilbud på den nye belysning. Oftest kan du ved at investere i et mere energieffektivt belysningsanlæg spare mange penge på din elregning. Så hvis du ønsker at skære ned på energiomkostningerne og reducere virksomhedens CO2-udslip, så giv os et kald i dag.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S har vi specialiseret os i at levere datainstallationer til virksomheder på Fyn. Vi tilbyder et komplet sortiment af produkter og ydelser, lige fra racks og patchkabler til datakabler og stik. Alt udføres i kat. 6 eller højere, hvis det ønskes. Vi kan også levere hardware og software til brug i din virksomhed.

SG Smart til den moderne bolig - Hos Dansk Installations Teknik Service A/S installerer vi SG Smart i boliger rundt om på Fyn. SG Smart er et intelligent system til at styre elinstallationer på en nem måde i dit hjem.

Det bruges til at styre belysning og elektriske installationer som el-radiatorer, fjernsyn, kaffemaskiner mv. Systemet er baseret på sensorer, der måler lys, temperatur, luftfugtighed og bevægelse i rummet. Dataene fra sensorerne behandles af en central styreenhed, der ved hjælp af algoritmer optimerer forholdene i rummet. Hvis sensoren f.eks. registrerer, at der ikke er nogen i rummet, slukkes lyset, og radiatoren skrues ned. Systemet kan også styres via en smartphone app, så du kan tænde lyset eller justere temperaturen, inden du kommer hjem.

SG Smart er en fantastisk måde at forbedre komforten i dit hjem på, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug. Kontakt os og hør mere om dine muligheder for SG Smart i din bolig.

 IHC-installationer - Forestil dig, at du kan styre alle de elektroniske enheder i dit hjem fra en enkelt app på din telefon. Det er det, som IHC handler om. IHC står for Intelligent House Control, og det er et system, der giver dig mulighed for at styre alt fra lys og sikkerhedssystem til temperatur og vækkeur, alt sammen fra ét centralt sted.

Ud over det kan IHC også spare dig penge på din elregning ved at hjælpe dig med bedre at styre energiforbruget i dit hjem. Tag fat i os hos Dansk Installations Teknik Service A/S, hvis du leder efter en måde at gøre dit liv lidt nemmere på og overvejer at investere i et IHC-system. 

Overvejer du en renovering af dit hjem? Uanset om du ønsker at få udskiftet nogle få stikkontakter, få ført nye ledninger, eller foretage en komplet ombygning, kan vi hjælpe dig. Vi har erfaring med både små og store renoveringsprojekter på Fyn, og vi giver altid gerne et tilbud på din opgave. 

Vi er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, når det gælder alle former for elarbejde og nyinstallationer ved nybyggeri af private boliger, kontorer og industrier rundt på hele Fyn. Vi har over 30 års erfaring inden for elbranchen, og vores team af  dygtige elektrikere er i stand til at løse enhver opgave, du måtte have. 

Dansk Installations Teknik Service A/S har i mange år installeret varmepumper for vores kunder rundt om på Fyn. Vi har et team af dygtige medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe dig med enhver type varmepumpe, uanset om det er en luft til luft varmepumpe, en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Overvejer du en ny varmepumpe, så er du altid velkommen til at tage os med på råd.

 

Læs også om dine muligheder for et solcelleanlæg på Fyn

Med den stigende popularitet af elbiler installerer flere og flere mennesker ladestandere i deres hjem og i sommerhuset. Hvis du overvejer at få en ladestander til din elbil, er Dansk Installations Teknik Service A/S et godt sted at starte. Vi har stor erfaring med at installere ladestandere på Fyn, og vi kan give dig al den rådgivning og hjælp, du har brug for. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning i forhold til dine behov.

 

Læs mere her:

Wallbox

Elarbejde til både private, erhverv og landbrug.

Her hos Dansk Installations Teknik forstår vi, at alle kunder er forskellige. Derfor tilbyder vi en bred vifte af elarbejde, der kan opfylde vores kunders specifikke behov. Uanset om du er en privat husejer, virksomhedsejer eller landmand, har vi kompetencerne og erfaringen til at håndtere lige netop dit projekt eller opgave.

Vi er stolte af at kunne levere håndværk af høj kvalitet til vores kunder på Fyn, og vi sidder altid klar til at besvare alle dine spørgsmål, du måtte have om din lille eller store opgave. Så hvis du har brug for en dygtig elektriker, så tøv ikke med at give os et kald. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte løsning, der dækker lige netop dine behov.

Kontakt os næste gang du har brug for en elektriker.

Hvis du har brug for en autoriseret elektriker, er du altid velkommen til at ringe til os, og viste du forresten, at vi også kan klare alt inden for vvs og blik. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i mål med dit el arbejde og kommer gerne med forslag, idéer og gode råd.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør vi. Vi dækker hele Fyn. Vi har et stort team af dygtige elektrikere, som kan klare enhver opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Hvis du har brug for en elektriker på en af de ikke brofaste øer på Fyn, skal du blot give os et kald eller sende os en e-mail. Så vil vi med glæde tage en snak med dig om din specifikke opgave.

 

Husk, vi tilbyder også alt indenfor blikkenslagerfaget og VVS.

 

Læs mere her: 

Blikkenslager Fyn

VVS installatør Fyn

Ja, er uheldet ude kan du altid ringe til vores døgnvagt på 62632290, også uden for normal arbejdstid. Du kan her læse mere om vores elektriker døgnvagt

Ja, naturligvis kan du det. Du skal blot give os et kald eller sende os en mail og fortælle os lidt om din opgave, så giver vi dig gerne et tilbud.

Få fat i en elektriker her!

Vores el-team sidder klar til at hjælpe dig, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.