Få et jordvarmeanlæg

Er din familie på udkig efter en måde at spare penge på varmeregningen? I så fald bør du overveje at investere i et jordvarmeanlæg. Tag fat i os, hvis du vil vide mere om jordvarme, og hvordan du får installeret det i dit hjem.

Et jordvarmeanlæg fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig, der:

Opvarmning af hjemmet en meget stor udgift for de fleste familier.

En dansk familie bruger typisk fra 15.000-30.000 kroner om året på opvarmning af deres bolig. Særligt almindelig elvarme, olie og gas er med til at trække gennemsnittet væsentligt op.

Faktum er, at mange fynske familier med et oliefyr eller gasfyr bruger rigtigt mange penge på at opvarme deres hjem. Beløb, som kunne reduceres ved at vælge en mere energieffektiv og økonomisk varmekilde. Så hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning, er det værd at overveje dine muligheder, som f.eks. en effektiv A+++ jordvarmepumpe fra Dansk Installations Teknik.

Der er flere gode grunde til at overveje et jordvarmeanlæg til opvarmning af dit hjem.

Jordvarmeanlæg er miljøvenlige, da de er i stand til at omdanne energien i jorden til varmt brugsvand og varme i hjemmets gulvvarmeslanger og radiatorer. Det betyder meget lave driftsomkostninger, da de som sagt bruger en naturlig og vedvarende ressource - nemlig varmen i jorden.

Faktisk kan jordvarme ifølge Miljøstyrelsen spare dig op til 50-70 % på dine varmeomkostninger!

Vi tilbyder individuelle varmepumpeløsninger til dit hjem.

Varmepumper bliver stadig mere populære som en måde at reducere varmeudgifterne på og skabe en mere miljørigtig opvarmning. Det er dog vigtigt at huske, at standardløsninger, der "passer de fleste", ikke altid er den bedste løsning til lige netop dit hjem. Hvert hjem er forskelligt, og hver familie har forskellige behov, når det kommer til opvarmning og varmt vand. Derfor er det vigtigt, at du kvalificeret hjælp, når du skal afgøre, hvilken type varmepumpe din familie skal have.

Et jordvarmeanlæg fra Dansk Installations Teknik Service A/S er altid individuelt tilpasset dit hjem, så du får den mest effektive og økonomiske opvarmningsløsning, der er mulig.

Vi har også et jordvarmeanlæg til dig.

Dansk Installations Teknik Service A/S er en af de førende leverandører og installatører af jordvarmeanlæg på Fyn. Vi har mange års erfaring med installation af jordvarmeanlæg og kan tilbyde dig en komplet service fra start til slut. Dette omfatter alt fra indledende rådgivning, valg af varmepumpe, installation, idriftsættelse af systemet og den efterfølgende service.

Ofte stillede spørgsmål

Et jordvarmeanlæg fungerer ved at omdanne den oplagrede varme og energien i jorden til varme, der kan bruges indendørs. Systemet består af en række slanger, der er gravet en meter ned i jorden. Disse slanger fører væske, der opvarmes af jordens naturlige varme. Den "opvarmede" væske pumpes derefter ind i hjemmet, hvor indedelen omdanner det til varmt brugsvand og varme til radiatorer og gulvvarme.

Et jordvarmeanlæg koster typisk mellem 120.000-270.000 kr. at installere. Den endelige pris kan dog variere afhængigt af dit hus specifikke behov.

 

For at få en mere præcis pris på, hvad dit jordvarmeanlæg vil koste, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud og besvarer alle dine spørgsmål, du måtte have om jordvarme.

Jordvarmepumper er nogle af de mest energieffektive, miljøvenlige og pålidelige varmesystemer på markedet i dag.

 

De sparer boligejerne op til 50 % på deres varmeregninger, og samtidigt er de ikke afhængige af fossile brændstoffer, så de er gode for miljøet. Desuden er jordvarmepumper stort set vedligeholdelsesfrie, da udedelen kun består af slanger i jorden. Det er kun indedelen, der skal have et årligt service. Så kan du nyde mange års billig varme og varmt brugsvand uden at skulle bekymre dig om, at dit system går i stykker.

Jordvarme kan spare dig mange penge. Faktisk har undersøgelser vist, at hvis man skifter fra olie til jordvarme, kan danske boligejere spare op til 50 % på deres varmeregning. 

Et jordvarmeanlæg kræver et årligt serviceeftersyn. Både af hensyn til vedligeholdelse og en optimal drift, men faktisk er det også lovpligtigt. Ved at have en serviceaftale med os kan du sikre, at dit system bliver serviceret og vedligeholdt korrekt hvert år. Kontakt os i dag for at få mere at vide!

Når det drejer sig om jordvarme, har forskellige boliger forskellige behov. Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud og investere i et nyt jordvarmeanlæg. For det første kræver det, at du har plads i haven til de slanger, der udgør udedelen. Dernæst skal anlægget tilpasses din bolig og jeres behov for varme og varmt brugsvand Derfor er det vigtigt at samarbejde med en kvalificeret varmepumpeekspert, der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige varmepumpe.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om jordvarmepumper, så kontakt os i dag. Vi hjælper dig gerne!

 

Du kan læse mere om nogle af vores leverandører her:

 

Vølund

Vaillant

Bosch

Viessmann

Et jordvarmeanlæg har en levetid på ca. 15-20 år for indedelen og op til 50 år for de nedgravede slanger ude i haven. Generelt er levetiden for jordvarme længere end for traditionelle varmesystemer. Hvis systemet ikke vedligeholdes korrekt, kan dets levetid dog forkortes.

Der er nogle få regler, der skal overholdes ved installation af et jordvarmeanlæg. Det vigtigste er, at der skal indhentes en tilladelse fra kommunen for at sikre, at systemet installeres i overensstemmelse med de gældende regler. Desuden skal jordvarmeanlægget registreres i boligens BBR-oplysninger, når det er installeret, og der skal være min. 1 meter til skel.

Jordvarme er væsentligt dyrere at installere end en luft til vand varmepumpe, og derfor installeres der også mange flere luft til vand varmepumper i Danmark. 

En fordel ved jordvarme er, at de har en lidt længere levetid og er lidt billigere at vedligeholde, da de ikke har en udedel. Desuden producerer de ingen støj, hvilket er en stor fordel i forhold til luft til vand varmepumper. En ulempe ved jordvarme er, at det kræver et forholdsvist stort areal på 400-1200 m2 til de slanger, der skal graves ned.

 

Læs også om dine muligheder for et solcelleanlæg på Fyn

Ja, det kan vi naturligvis. Hvis du allerede har købt en varmepumpe og behøver en professionel og lovlig installation, er vi her for at hjælpe dig.

 

Du skal blot tage kontakt til os for et tilbud på installationen. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din varmepumpeinstallation.

Få en varmepumpe snak med os

Vil du hører mere om dine muligheder for en varmepumpe, så tag endelig fat i os. Kontakt Søren Paaske eller Per Hybel for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.