Få en luft til luft varmepumpe

Skal du have en ny luft til luft varmepumpe til dit hjem, anneks eller sommerhus? Tag os med på råd og få en varmepumpe, som opfylder dine behov.

En luft til luft varmepumpe fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig der:

Gå ikke på kompromis, når du skal vælge luft til luft varmepumpe til dit hjem.

Markedet for luft til luft varmepumper er enormt stort, og uden lidt hjælp og rådgivning kan det være en jungle at finde rundt i. Byggemarkederne og nettet (Google) er fulde af gode tilbud på varmepumper til meget lave priser. Det er fristende bare at købe sådan en og tage den med hjem. Men hos Dansk Installations Teknik Service A/S oplever vi ofte, at billigere varmepumper ender med at være de dyreste i det lange løb.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi kun varmepumper af høj kvalitet, som vi ved holder i mange år, og som er billige i drift. Vi mener, at dette kan være bedste løsning for vores kunder, da det vil spare dem penge i det lange løb.

Hvad skal du overveje, når du skal vælge en luft til luft varmepumpe?

Der er et par ting, du skal huske på, når du skal ud at investere i en luft til luft varmepumpe. Du skal også undersøge, om virksomheden tilbyder installation og service, der hvor du bor. Det er vigtigt at have nogen tæt på, der kan hjælpe dig med eventuelle problemer, der måtte opstå.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S har vi stor erfaring i luft til luft varmepumper, og vores fynske kunder sætter pris på, at vi altid er tæt på, når der er brug for os. Tag os med på råd, hvis du går med planer om en ny varmepumpe til køkkenet, havestuen, kælderen eller sommerhuset.

Skal vi hjælpe dig med en luft til luft varmepumpe?

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S har vi dygtige folk, der er specialister i varmepumper, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste varmepumpe til dit hjem. Vi har et bredt udvalg af luft til luft varmepumper fra forskellige producenter, så vi har helt sikkert en varmepumpe, der opfylder dine behov.

Ofte stillede spørgsmål

Der er et bredt prisspænd på luft til luft varmepumper, da der findes mange forskellige producenter og modeller. De billigste starter ved omkring 12-15.000 kr., mens de dyrere modeller kan koste op til 30.000 kr. Omkostninger til installationen ligger typisk på omkring 4.000-6.000 kr. men dette varierer dog alt efter installationens størrelse og kompleksitet. Det er altid en god ide at tage os med på råd, inden du går ud og investerer i en luft til luft varmepumpe.

Omkostningerne til drift af en luft til luft varmepumpe afhænger af en række faktorer, herunder størrelsen på din bolig, hvor godt den er isoleret, klimaet og varmepumpens effektivitet. 

Generelt set er luft til luft varmepumper en meget effektiv måde at opvarme dit hjem på. Ifølge beregninger og test kan luft til luft varmepumper være op til 3-5 gange mere effektive end f.eks. almindelig elvarme. Så selv om der er omkostninger ved køb og installation af en luft til luft varmepumpe, kan du spare penge i det lange løb, fordi de bruger mindre strøm.

 

Læs også om vores varmepumpe service på Fyn

Generelt vil en luft til luft varmepumpe larme en lille smule. Særligt udedelen, hvor du skal være opmærksom på ikke at placere den for tæt til skel ind til dine naboer. Udedelen skal heller ikke placeres for tæt på vinduer og terrasser.

 

Når det er sagt, er der nogle modeller, der er mere støjsvage end andre. Hvis du er bekymret over støjniveauet, er du altid velkommen til at spørge os om den specifikke model, du overvejer. 

Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål, da den bedste luft til luft varmepumpe til dit hjem afhænger af en række faktorer, herunder din boligs størrelse og isoleringsgrad og dine forbrugsvaner. Når det er sagt, er her nogle generelle ting, du skal huske på, når du vælger en luft til luft varmepumpe:

  1. Sørg for, at varmepumpen har den rette størrelse til dit hjem. Luft til luft varmepumper findes i forskellige størrelser, så sørg for at vælge en, der passer til din boligs kvadratmeter.
  2. Kig efter en model der er energieffektiv og har en høj SCOP-værdi. Luft til luft-varmepumper, der er blevet klassificeret som A+++, er mere effektive end dem, der er klassificeret som A.
  3. Sørg for, at den model, du vælger, har en god garanti, ideelt set 10 år på den udendørs del og 5 år på den indendørs del af varmepumpen.
  4. Kontroller modellens støjniveau; nogle modeller kan være højere end andre.

Når du har overvejet disse faktorer, bør du rådføre dig med os for at finde den bedste luft til luft varmepumpe til dine specifikke behov

 

Læs mere om nogle af vores leverandører her:

 

Vølund

Panasonic

Bosch

 

Læs også om vores luft til vand varmepumper og jordvarmeanlæg

Der er normalt en række forskellige tilskud, der kan søges. Du kan finde ud af, om du er berettiget til et tilskud ved at besøge dit lokale elselskab eller på ens.dk

Ja, det kan vi naturligvis. Hvis du allerede har købt en varmepumpe og behøver en professionel og lovlig installation, er vi her for at hjælpe dig.

 

Du skal blot tage kontakt til os for et tilbud på installationen. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din varmepumpeinstallation.

Få en varmepumpe snak med os

Vil du hører mere om dine muligheder for en varmepumpe, så tag endelig fat i os. Kontakt Søren Paaske eller Per Hybel for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.