Få en luft til vand varmepumpe

Vores luft til vand varmepumper kommer fra førende mærker og er nogle af de mest effektive på markedet til opvarmning af dit hus. De bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder som oliefyr og gasfyr, og er perfekte til familier på Fyn

En luft til vand varmepumpe fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig der:

Effektiv opvarmning af fynske hjem

Der er ingen tvivl om, at luft til vand varmepumper bliver mere og mere populære. Det skyldes, at de er en meget effektiv måde at opvarme din bolig på, og at de kan spare dig mange penge i det lange løb. Her på siden vil vi komme ind på nogle af fordelene ved at bruge en luft til vand varmepumpe og fortælle hvorfor en varmepumpe i langt de fleste tilfælde er den optimale varmeløsning.

Skift fra olie og gas til el.

Vores luft til vand varmepumper er nogle af de mest effektive på markedet til at opvarme dit hus. De bruger mindre energi end traditionelle opvarmningsmetoder som olie og gas, og de er perfekte til familier og husstande på Fyn. Mange af vores kunder oplever en reduktion i varmeudgiften på op til 50%. Det kan mærkes på pengepungen og er en af de bedste argumenter for at udskifte varmekilde og energikilde.

Få en luft til vand varmepumpe på abonnement.

Vi samarbejder med Nærvarme Danmark om at tilbyde varmepumper på abonnement. Bestil et tilbud på en luft til vand varmepumpe hos Nærvarme Danmark, gennem Dansk Installations Teknik Service A/S, og du får grøn opvarmning uden at skulle investere mange penge eller have besværet med at installere den selv! En anden fordel ved at have din varmepumpe på abonnement er, at du ikke skal tænke på den løbende service og vedligehold – da det er en del af dit abonnement. Start med at bestille en gratis og uforpligtende rådgivning, så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der passer bedst til dine behov og ønsker.

Gå ikke på kompromis når du skal vælge varmepumpe.

Der er mange fordele ved at investere i denne type teknologi, herunder lavere energiregninger og reducerede CO2 udslip. Hos Dansk Installations Teknik Service A/S samarbejder vi med førende leverandører af luft til vand varmepumper for at sikre, at vores kunder får det bedst mulige produkt. Med en kvalitetsvarmepumpe kan du forvente en lang levetid og et lavt varmeforbrug. Ønsker du mere information om vores sortiment, så kontakt os allerede i dag!

Vi har også en luft til vand varmepumpe til dig.

Overvejer du en ny luft til vand varmepumpe så kontakt Dansk Installations Teknik Service A/S. Vi har kompetente medarbejdere med mange års erfaring, der altid sætter en stor ære i at betjene vores mange kunder på Fyn og Trekantområdet på bedst mulig måde. Vi sidder altid klar til en uforpligtende dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Book en aftale nu og find ud af dine muligheder for en effektiv luft til vand-varmepumpe i jeres bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger af den varmepumpe, du vælger, størrelsen på dit hjem og dine behov. Der er en prisforskel på om du vælger en Panasonic, Bosch, Viessman eller en Vølund. Et komplet luft til vand varmepumpeanlæg koster normalt fra 80.000 - 120.000 kr. inkl. montering.

 

Men hvis du har særlige krav eller har brug for en mere avanceret installation, kan det koste mere. Der er et par ting, der kan påvirke prisen på din varmepumpeinstallation. F.eks. hvis der er behov for ekstra lang rørføring, en buffertank eller en ekstra stor varmtvandsbeholder.

 

På vores hjemmeside finder du ikke en prisberegner, da vi hellere vil give dig en mere personlig betjening og rådgivning. Det, synes vi, virker bedre. Du er altid velkommen til at tage fat i os for yderligere priser.

Driftsomkostningerne for en luft til vand varmepumpe er meget lave, og der vil være en stor besparelse i forhold til f.eks. olie og gas. Det gælder også ofte, hvis du har fjernvarme. For et gennemsnitshus på 150 m2 skal du regne med et elforbrug på 4000-6000 kWh om året. Det svarer til en varmeudgift på mellem kr. 4400 og 6600 kr./år, ved en elpris på 1,10 kr./kWh, når du medtager den reducerede elafgift. Varmepumper er derfor en meget effektiv måde at opvarme dit hjem på, og du kan spare mange penge på din varmeregning.

Det koster fra kr. 1950,- om året at få et lovpligtigt eftersyn af en luft/vand varmepumpe. Det er altid en god idé at få en serviceaftale, da det sikrer dig, at din varmepumpe altid er korrekt vedligeholdt og velfungerende. Læs mere om vores varmepumpe service

Det afhænger af størrelsen på din bolig, isoleringsniveauet og dine specifikke behov. Opvarmes boligen med radiatorer eller gulvvarme? Skal den også levere varmt brugsvand? Skal varmepumpen placeres tæt på skel, kan der også være særlige støjkrav, du skal være opmærksom på. Tal med os for at finde den bedste varmepumpe til dine behov.

Du kan læse mere om nogle af producenterne her:

Vølund

Vaillant

Bosch

Panasonic

Viessmann

Udedelen i en luft til vand varmepumpe støjer normalt en lille smule: støjen kommer typisk fra den udendørs kompressor. Faktisk er det ofte svært at høre den køre på afstand. Hvor meget støj pumpen laver, afhænger af den model og fabrikat, du vælger, og ligger normalt mellem 40 og 70 dB (dB står for decibel). I indedelen er der en ventilator og en blæser, der også larmer en smule, men den er typisk meget støjsvag. Nogle pumper er mere støjsvage end andre. Du kan normalt finde målingerne af støjniveauet for de forskellige modeller anført i produktspecifikationerne.

Varmepumpens udedel skal placeres på et solidt og jævnt underlag med god dræning, f.eks. en betonplade eller et fundament af fliser. Det er vigtigt at tage hensyn til dine naboers beliggenhed, da der er krav, som du skal leve op til i forhold til støjniveau i skel. Du bør også undgå at placere enheden tæt på en terrasse eller et soveværelse, hvor støjen kan være generende. Varmepumpens indedel placeres så tæt det er muligt på udedelen for at mindske varmetab.

Ja, det er oftest gode muligheder for at få tilskud til en luft til vand varmepumpe. Der findes mange forskellige typer tilskud, og den bedste måde at finde ud af det på er, at tage fat i os og høre om, hvilke muligheder du har på et givent tidspunkt.

 

Det er vigtigt at huske, at ikke alle tilskudsordninger er lige gode. Nogle tilskud kan have flere restriktioner end andre, så det er vigtigt at læse retningslinjerne grundigt, inden du ansøger. 

Nej, du skal lade en autoriseret installatør udføre installationen. Luft til vand varmepumper skal installeres af en kvalificeret tekniker for at sikre, at garantien er gyldig, og at installationen levet op til gældende lovgivning. En forkert installation kan også føre til forringet ydeevne, eller kan endog beskadige enheden.

 

En luft til vand varmepumpe udvinder varme fra udeluften og afgiver den indendørs. Den største fordel ved en varmepumpe er, at den kan udvinde fra tre-fem gange mere varme, end hvad du lægger i den i form af elektrisk energi. Du kan sammenligne varmepumpen med et køleskab, idet den optager energi udenfor og leverer denne energi indenfor.

 

Læs også om dine muligheder for solceller på Fyn

Der er ikke noget nemt svar på dette spørgsmål, da det afhænger af en række faktorer, såsom din bolig, budget og personlige præferencer.

 

En luft til luft varmepumpe er en billig løsning med hensyn til installation og vedligehold end luft til vand eller jordvarmeanlæg. Luft til vand og jordvarme systemer er dog ofte at foretrække, da de kan producere varmt brugsvand samt varme til radiatorer og gulvvarme. Jordvarmeanlæg er de dyreste at installere, men de er den mest effektive og miljøvenlige løsning. 

 

Det er altid en god ide at tage din installatør med på råd, inden du tager en beslutning. Så kan du samtidigt få et tilbud på den løsning, I finder frem til, er den rigtige.

Ja, det kan vi naturligvis. Hvis du allerede har købt en varmepumpe og behøver en professionel og lovlig installation, er vi her for at hjælpe dig.

 

Du skal blot tage kontakt til os for et tilbud på installationen. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din varmepumpeinstallation.

Få en varmepumpe snak med os

Vil du hører mere om dine muligheder for en varmepumpe, så tag endelig fat i os. Kontakt Søren Paaske eller Per Hybel for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.