Oliefyrsservice på hele Fyn

Lad vores teknikere sørge for et eftersyn af din oliekedel, så du sikrer en bedre udnyttelse af din fyringsolie og en længere levetid på dit oliefyr.

Oliefyrsservice fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig der:

Få en serviceaftale til dit oliefyr.

Med en serviceaftale fra Dansk Installations Teknik Service A/S kan du være sikker på, at dit oliefyr altid er i topform. Vi kommer ud og servicerer dit oliefyr en gang hvert år, og vi er der også, hvis du skulle få brug for reparationer. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde dit hjem varmt og behageligt, så lad os tage hånd om dit oliefyr. Kontakt os i dag for at få mere at vide om dine muligheder for en serviceaftale.

Vi tilbyder oliefyrsservice, eftersyn og reparation af alle slags oliefyr.

Service på oliefyr

Få en serviceaftale på dit oliefyr.

Fra* 1642,50
Årligt
  • Inkl. et årligt serviceeftersyn.
  • Du bliver automatisk kontaktet en gang om året.
  • Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde serviceaftalen.
  • Vagttelefon året rundt på tlf. 62632290.
*Priser: Fyn kr. 1642,50,- inkl. moms. Ikke bofaste øer (Få et tilbud). Prisen er uden evt. reservedele, der måtte blive brugt ved serviceeftersynet.

Tag en snak med os næste gang, der er tid til et eftersyn af dit oliefyr

Vi tilbyder en serviceaftale, der passer til dine behov, uanset hvor du bor på Fyn og i Trekantområdet. Kontakt os i dag for at få mere at vide om dine muligheder for en serviceaftale. Service af dit oliefyr har aldrig været nemmere!

Ofte stillede spørgsmål

Dit oliefyr bør serviceres mindst en gang om året. Dette vil være med til at sikre optimal udnyttelse af fyringsolien og forlænge levetiden på din oliekedel.

En årlig serviceaftale giver dig ro i sindet og sikkerhed for, at dit oliefyr fungerer optimalt hele året rundt. En serviceaftale er normalt billigst i det lange løb, fordi den sikrer, at dit oliefyr bliver serviceret regelmæssigt. Det er med til at forhindre, og at små problemer bliver til store problemer, og det er også med til at sikre, at dit fyr kører så effektivt som muligt uden irriterende driftsstop.

Et oliefyrseftersyn omfatter en inspektion af kedlen og brænderen. Teknikeren kontrollerer kedlen og brænderen, kontrollerer for utætheder og sikrer sig, at fyret fungerer korrekt. Derudover foretager teknikeren kontrol af slanger, filtre, forbrænding, styring og sikkerhedsfunktioner.

Hvis dit oliefyr er gået i stå uden for normal arbejdstid, kan du ringe til vores døgnvagt på telefonnummer 62632290. Vi har et team af teknikere til rådighed for at hjælpe dig.

Bestil dit servicebesøg her

Vil du hører mere om vores oliefyrsservice, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.