Om Dansk Installations Teknik Service

Over 35 års erfaring med VVS, El og blik på Fyn

Lidt om os

Stordrift kommer vores kunder til gode.

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S er vi som sagt stolte af at være din lokale håndværker, om du bor i Odense, på Langeland eller et andet sted på Fyn. Men der er også rigtig mange fordele ved at være en stor virksomhed. Det betyder bl.a., at vi har en meget bred vifte af medarbejdere med mange forskellige kompetencer og ekspertiser. Uanset opgavens omfang, så har vi en medarbejder, der kan hjælpe dig.

Vi tilbyder mange forskellige kompetencer til konkurrencedygtige priser og et højt niveau af kundeservice og support, som mindre virksomheder ganske enkelt kan have svært ved at matche. Og fordi vi er en stor virksomhed, er vi også i stand til at have et bredt udvalg af reservedele og produkter som f.eks. varmepumper på lager. På den måde kan vi for det meste tilbyde vores kunder det, de har brug for, når de har brug for det.

Følg med i hvad vi laver på Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi håber rigtigt meget, at du har lyst til at følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn. Her kan du følge lidt med i vores arbejde, og vi vil løbende lægge opdateringer, udførte projekter og billeder ud.

Har du spørgsmål af nogen art, så tag endelig fat i os.

Hvis du leder efter et pålideligt, erfarent og lokalt firma, der skal hjælpe dig med VVS, el eller blik, så er du landet det helt rigtige sted, nemlig her hos os i Dansk Installations Teknik Service A/S. Vi er her for at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, inden for vvs, el og blik.