Solcelleanlæg til private og virksomheder på Fyn

Solcelleanlæg bliver mere og mere populære, i takt med at vi bliver mere bevidste om fordelene ved vedvarende energi og mulighederne for at blive selvforsynende med eget strøm. Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi montering og installation af solcelleanlæg til private husstande og virksomheder på hele Fyn.

Et solcelleanlæg fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig, der:

Stor fokus på miljøvenlige energikilder og selvforsyning af eget strøm?

Der er i dag stor fokus på vedvarende energi, og et solcelleanlæg kan ofte være en god løsning. Solcellepaneler kan enten installeres på taget af dit hus, din virksomhed eller på din grund og kan give dig en ren og bæredygtig kilde til elektricitet, som du kan bruge i mange år fremover.

Er et solcelleanlæg den rigtige løsning for dig?

Et solcelleanlæg er en stor investering, og der er flere ting, du skal forholde dig til, inden du går i gang med at producere din egen strøm. Hvor hurtigt er din investering tjent hjem, og vil et anlæg være en god investering i dit tilfælde? Hvordan skal panelerne placeres, og kræves der en bestemt hældning på dit tag? Og sidst men ikke mindst, hvor stort skal dit solcelleanlæg være, for at kunne leve op til dine ønsker?

Tag os med på råd og kom sikkert i mål.

Med et solcelleanlæg fra Dansk Installations Teknik Service A/S sikrer du dig et anlæg af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, samt at arbejdet bliver udført af vores dygtige VE-godkendte team.

Vi ved, at der er mange spørgsmål og vi er klar til at hjælpe dig til at træffe de helt rigtige valg. På den måde sikrer du dig det helt rigtige anlæg skræddersyet til din bolig eller virksomhed, og samtidigt undgår du eventuelle faldgruber undervejs.

Vi leverer solcelleanlæg til glade kunder på hele Fyn.

Et solcelleanlæg er en fremragende måde at investere i grøn energi og dermed blive mere selvforsynende med elektricitet. Kontakt en af vores 4 lokale afdelinger i Odense, Brobyværk, Svendborg eller Rudkøbing for kompetent rådgivning og en gratis og helt uforpligtende snak og få mere at vide om, hvordan du kan få gavn af solenergi

Ofte stillede spørgsmål

Størrelsen af dit solcelleanlæg afhænger af dit elforbrug og men også den plads, der er til rådighed til installationen af panelerne. Ønsker du at blive stort set selvforsynende, eller vil du være tilfreds med at producere halvdelen af husstandens behov? Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til lige netop dig.

Nej, i de fleste tilfælde er der ikke behov for byggetilladelse, når der installeres et solcelleanlæg. Det anbefales dog altid at tjekke med de lokale myndigheder, før du går i gang.

Som udgangspunkt må du gerne selv montere solcellerne på dit tag. Vi samarbejder dog med et fynsk tømrerfirma, og vil altid anbefale dig at monteringen bliver udført af dygtige fagfolk. På den måde undgår du f.eks. et utæt tag. Selve tilslutningen skal dog altid udføres af uddannede og certificerede fagfolk, f.eks. en autoriseret elektriker af hensyn til lovgivning, sikkerhed, ydeevne og din garanti på anlægget.

Prisen for et solcelleanlæg varierer naturligvis afhængigt af størrelse, type og kvalitet. Skal anlægget leveres som et hybrid solcelleanlæg med et batteri koblet til eller som et almindeligt solcelleanlæg, hvor den overskydende strøm bliver sendt ud på elnettet? Du skal forvente, at prisen ligger fra kr. 56.000 – 130.000 for et anlæg inkl. moms og montering og installation. Kontakt os i dag og få et tilbud på et anlæg, der passer til dine behov.

 

Læs også om: Luft til vand varmepumper, luft til luft varmepumper og Jordvarmeanlæg

Ja, vi kan naturligvis levere solcelleanlæg med batterier. Dette giver dig mulighed for at lagre og gemme strøm til senere brug og blive endnu mere selvforsynende med elektricitet. Et solcelleanlæg med batteri kaldes også et hybrid solcelleanlæg.

Nej, solpaneler er helt lydløse, når de genererer strøm, og de forstyrrer hverken dig eller din nabo. Der kan dog være en meget lav støj fra inverteren.

Den største ulempe ved solceller er, at de er afhængige af vejret. Solceller producerer kun elektricitet, når der er nok sollys til at drive dem. Så i overskyet vejr eller om vinteren i de mørkeste måneder vil dit solcelleanlæg ikke producere lige så meget strøm som om sommeren eller på solrige dage.

En anden ulempe er også, at solceller fylder meget på dit tag og dermed kan ændre udseende på dit hus eller virksomhed.

Solceller kræver minimal vedligeholdelse. Solpanelerne bør dog rengøres regelmæssigt. Du bør også sørge for, at skyggende elementer som f.eks. træer og andet ikke skygger for panelerne.

Få en solcelle snak med os

Vil du høre mere om dine muligheder for et solcelleanlæg på Fyn, så skal du endelig tage fat i os. Kontakt Per Linddal for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.