Varmepumpe service på Fyn og Trekantområdet

Vi har udført varmepumpe service for vores kunder på Fyn og Trekantområdet siden 1998. Vores teknikere kan hjælpe dig med ethvert behov for professionel service, eftersyn og reparation, du måtte have. Så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Varmepumpe service fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig der:

Slip for bekymringerne med en serviceaftale fra Dansk Installations Teknik.

Med en serviceaftale fra Dansk Installations Teknik Service A/S kan du slippe for at bekymre dig om vedligeholdelsen af din varmepumpe. Vores teknikere sørger for, at din varmepumpe altid er i topform, så du sikrer en optimal drift, en effektiv varmeøkonomi og en lang levetid på din varmepumpe.

Vi tilbyder varmepumpe service, eftersyn og reparation på alle slags varmepumper.

Jordvarme

Få en serviceaftale på dit jordvarmeanlæg

Fra* 2043,75,-
Årligt
 • Inkl. et årligt lovpligtig serviceeftersyn.
 • Du bliver automatisk kontaktet en gang om året.
 • Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde serviceaftalen.
 • Vagttelefon året rundt på tlf. 62632290.
*Priser: Fyn kr. 2043,75,- inkl. moms. Jylland 2218,75,- inkl. moms. Ikke brofaste øer (Få et tilbud). Prisen er uden evt. reservedele, der måtte blive brugt ved serviceeftersynet.

Luft til vand

Få en serviceaftale på din varmepumpe

Fra* 2043,75,-
Årligt
 • Inkl. et årligt lovpligtig serviceeftersyn.
 • Du bliver automatisk kontaktet en gang om året.
 • Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde serviceaftalen.
 • Vagttelefon året rundt på tlf. 62632290.
*Priser: Fyn kr. 2043,75,- inkl. moms. Jylland 2218,75,- inkl. moms. Ikke brofaste øer (Få et tilbud). Prisen er uden evt. reservedele, der måtte blive brugt ved serviceeftersynet.

Luft til luft

Få en serviceaftale på din varmepumpe

Fra* 993,75,-
Årligt
 • Inkl. et årligt lovpligtig serviceeftersyn.
 • Du bliver automatisk kontaktet en gang om året.
 • Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde serviceaftalen.
 • Vagttelefon året rundt på tlf. 62632290.
*Priser: Fyn kr. 993,75,- inkl. moms. Jylland 1143,75,- inkl. moms. Ikke brofaste øer (Få et tilbud). Prisen er uden evt. reservedele, der måtte blive brugt ved serviceeftersynet.

Tag en snak med os næste gang, der er tid til et varmepumpe eftersyn

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser. Kontakt os i dag for at høre mere om vores varmepumpe service og serviceaftaler, og hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde din varmepumpe.

Ofte stillede spørgsmål

Det koster kr. 900,- inkl. moms for et serviceeftersyn på en luft til luft varmepumpe og kr. 1.950 inkl. moms, når det drejer sig om en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg. Priserne gælder på hele Fyn dog ikke ikke brofaste øer og Trekantområdet.

 

Ved akutte servicebesøg eller ved besøg uden for normale åbningstider gælder andre priser. Er uheldet ude er du altid velkommen til at kontakte os på vores vagttelefon på 70242201.

De fleste varmepumpeproducenter anbefaler, at varmepumpen serviceres en gang om året. Under et servicebesøg vil en af vores teknikere kontrollere enheden for eventuelle fejl og rengøre den for at sikre optimal ydeevne.

 

Hvis din varmepumpe indeholder mere et 1 kg kølemiddel kræves der, at du får udført et lovpligtigt serviceeftersyn en gang årligt.

Med en serviceaftale hos Dansk Installations Teknik Service A/S slipper du for at bekymre dig om at vedligeholde dit anlæg. For et lille årligt beløb sørger vi for, at varmepumpen fungerer optimalt.

Du bliver automatisk kontaktet en gang om året for at aftale et servicebesøg, og vi tager os af resten. Det er din sikkerhed for, at du hele tiden har et anlæg med en optimal drift, en garanti der dækker og en lang levetid.

Hos os er der heller ingen binding, det, synes vi, er mest fair over for dig som kunde.

En serviceaftale omfatter et årligt servicebesøg, hvor en tekniker gennemgår anlægget og udfører eventuelle nødvendige reparationer. Aftalen indeholder ikke reservedele.

 

Det er vigtigt at have en regelmæssig vedligeholdelsesplan for din varmepumpe for at sikre, at den kører med maksimal effektivitet, og du kan undgå dyre reparationer på længere sigt. Kontakt os for en snak om en serviceaftale, der er skræddersyet til dine behov.

Ja, varmepumper skal have et årligt lovpligtigt eftersyn. Dog kan varmepumper med under et kg kølemiddel slippe for dette eftersyn. Er du i tvivl, om der er krav til din varmepumpe om et årligt eftersyn, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ved at vedligeholde din varmepumpe sikrer du en effektiv drift, lang levetid, og du minimerer chancen for dyre reparationer. Du skal også være opmærksom på, at flere producenter i dag stiller krav til, at du får serviceret din varmepumpe for at opretholde din garanti.

Vi servicerer alle mærker varmepumper, der findes på det danske marked, herunder bl.a. Panasonic, Bosch, Viessman, LG og Vølund. Kontakt os i dag, vores team er her for at hjælpe!

Ja, vi tilbyder varmepumpe service på hele Fyn. Vi udfører også varmepumpe service på alle de ikke brofaste øer på Fyn og i Trekantområdet. Vi har afdelinger i Odense, Brobyværk, Rudkøbing og Svendborg, så vores dygtige teknikere (vvs installatører og elektrikere) er altid tæt på vores mange kunder rundt på Fyn.

 

Vores team er veluddannet og erfarne i at servicere alle typer varmepumper, så du kan være sikker på, at dit anlæg er i gode hænder hos os. Har du spørgsmål om vores service, så tøv ikke med at ringe eller sende os en mail.

Hvis din varmepumpe er gået i stå uden for normal arbejdstid, kan du ringe til vores døgnvagt på telefonnummer 62632290. Vi har et team af teknikere til rådighed 24/7 for at hjælpe dig.

Afrimning af en varmepumpe foregår automatisk, og det styrer varmepumpen selv. Når afrimningen er i gang, stopper indedelen i en kort periode, og der kan forekomme kold luft og lyde eller en rungen fra varmepumpens indedel og udedel imens dette står på. Dette er ganske normalt, og du må ikke slukke for varmepumpen når den afrimer.

Varmepumpens udedel er udsat for en del prøvelser i vores kølige og fugtige klima i Danmark. Det er derfor vigtigt at holde øje med den og sikre, at den ikke er dækket af snavs, blade eller sne, fordi det kan blokere og begrænse luftindtaget til varmepumpen.

 

Der kan forekomme kortvarig rim- og isdannelse på bagsiden af udedelen. Dette er helt normal, og maskinen afrimer selv. Det er denne afrimning, der kan give fugt under enheden og som kan resultere i isklumper under maskinen i de meget kolde måneder. Det er især vigtigt i løbet af vinteren at fjerne isdannelse under varmepumpen, da det ellers kan påvirke den automatiske afrimning og forårsage, at pumpen stopper med at afgive varme.

Det er vigtigt at rense filteret på din luft til luft varmepumpe regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne. Et snavset og tilstoppet luftfilter kan bl.a. sænke din varmepumpens kapacitet. Ved at åbne lågen på forsiden af din varmepumpe, kan du få adgang til filteret, som nemt kan fjernes og støvsuges. Du kan med fordel udskifte filteret, hvis det ser slidt ud. Vi anbefaler, at du renser filteret hver anden uge. Du kan også rengøre ventilatorbladene og enhedens yderside med en fugtig klud. Hvis du har andre spørgsmål om vedligehold af din varmepumpe er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil dit servicebesøg her

Vil du hører mere om vores varmepumpeservice, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.