Elektriker og VVS døgnvagt på Fyn.

Er uheldet ude, og har du akut brug for en elektriker eller VVSér? Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi EL og VVS døgnservice til private, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger på hele Fyn.

Vi sidder klar til at hjælpe dig hele døgnet.

Når noget går galt i dit hjem eller på din virksomhed, sker uheldet nogle gange på et rigtigt dårligt tidspunkt. Det kan også være, at du bare har brug for vores hjælp her og nu, så en skade ikke udvikler sig.

Vi er her for at hjælpe dig hurtigt, når du har mest brug for os, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du har brug for akut hjælp.

Priser på akut udkald i dagtimerne

Kr. 1062,50
Pr. time inkl. moms*
  • Mandag - torsdag kl. 7-16
  • Fredag kl. 7-13
* + evt. materialer

Priser på akut udkald uden for normal arbejdstid

Kr. 1956,25
Opstartsgebyr inkl. 1 time inkl. moms*
  • Mandag - torsdag kl. 16-7
  • Fredag kl. 13-7
  • Weekend og helligdage
* Efterfølgende timer 1287,50 inkl moms og + evt. materialer

Ofte stillede spørgsmål

Er uheldet ude, og du har brug for akut hjælp, er vi klar til at hjælpe dig. Det kan være et sprunget vandrør, manglende varme, strømmen der er gået eller alle andre typer af akutte VVS og el opgaver. Vores EL og VVS døgnvagt er åben døgnet rundt, og vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Ja, det er en dyrere løsning, da vi har flere omkostninger forbundet med et servicebesøg f.eks. uden for normal arbejdstid. Det betyder også, at du skal vurdere, hvor akut opgaven er, og om den evt. kan vente til dagen efter.

Ja, vi tilbyder EL og VVS døgnservice på hele Fyn.  Hvis du bor på en af de ikke brofaste øer, anbefaler vi dog nogle gange, at du bruger en lokal håndværker, for at få hjælpen hurtigst muligt ud til dig.

Du kan kontakte vores døgnvagt på telefon 62632290 og uden for normal arbejdstid. Du kan også finde mere information andet sted på denne side.