VVS installatør på Fyn til private og virksomheder.

Leder du efter en VVS installatør på Fyn? Dansk Installations Teknik har over 35 års erfaring med at hjælpe private og fynske erhvervsdrivende med alle former for VVS arbejde. Hos os får du altid seriøs og kompetent rådgivning, uanset hvad dine behov er, og vi kommer gerne med forslag og gode ideer, så vi kan finde den perfekte løsning til dig.

En VVS’er fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig, der:

Din lokale VVS installatør på hele Fyn.

Dansk Installations Teknik Service A/S er dit lokale VVS firma på Fyn. Med fire afdelinger i Odense, Svendborg, Rudkøbing og Brobyværk er vi altid lige i nærheden, uanset hvor du befinder dig på øen. Vi sætter en ære i at være et lokalt moderne VVS-firma, der kan tilbyde hurtig, kompetent og effektiv service, når du har brug for det.

Tag en snak med vores VVS afdeling, vi er altid klar til at hjælpe dig med dine VVS opgaver, store som små. Så hvis du har en dryppende vandhane, et sprunget vandrør eller går med tanker om et nyt badeværelse, så ring til os, og vi vil være der for at hjælpe dig.

Du finder din lokale autoriserede VVS installatør på Fyn her:

Vi udfører alt VVS arbejde inden for bl.a.:

Hvis du overvejer at renovere dit badeværelse, er du kommet til det helt rette sted. Vi har gennem tiden hjulpet mange fynske familier med et nyt badeværelse, og vi hjælper også meget gerne dig. Vi kan hjælpe dig med alt fra planlægning og design til udførelse og færdiggørelse og da vi samarbejder med andre dygtige håndværkere (bl.a. murer og tømrer), kan vi stå for alle opgaver.

Vi ved, at det kan være en stor opgave at renovere et badeværelse, men vi er her for at gøre det så nemt og trygt for dig som muligt.

 

Du kan finde lidt inspiration her:

 

Dansani

Hvis du har brug for hjælp til renovering af alle typer afløb, vand og varmeinstallationer, skal du endelig tage fat i os. Vi har dygtige fagfolk, der har stor erfaring med at vedligeholde og renovere afløbs-, vand- og varmeinstallationer.

Hvis du overvejer at installere fjernvarme i dit hjem, er det helt sikkert værd at tage en snak med os først. Der er mange ting, som du skal tage stilling til, når du skal skifte, og vi kan give dig seriøs og kompetent rådgivning, så vi kan finde frem til den bedste løsning for dig.

 

Læs her: Få en fjernvarmeunit på Fyn

Når du skal ud at investere i en ny varmepumpe, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. For det første skal du beslutte, hvilken type varmepumpe, der passer til dit hjem. Skal det være en luft til luft varmepumpe, en luft til vand varmepumpe eller måske et jordvarmeanlæg, som hver især har deres fordele og ulemper. Du skal også tage stilling til, hvilket mærke, størrelse og model der passer bedst til dit hjem og din families behov. 

Det er her, vi fra Dansk Installations Teknik Service A/S kommer ind i billedet. Vi er eksperter i installation af varmepumper på Fyn, og vi arbejder sammen med dig for at finde den perfekte varmepumpe til dit hjem. 

Hvis du står og mangler en ny gaskedel, kan Dansk Installations Teknik Service A/S hjælpe dig. Vi har stor erfaring med installation og vedligeholdelse af gaskedler, og brænder for at give vores fynske kunder den bedst mulige service. Sammen med dig finder vi ud af, hvilken type kedel der passer bedst til dine behov, og vi installerer den hurtigt og effektivt. 

Hvis din varmtvandsbeholder er mere end 10 år gammel, er det sandsynligvis på tide at overveje at udskifte den. Ældre varmtvandsbeholdere er mindre effektive, og utætheder. og korrosion er almindelige problemer med ældre beholdere, der i værste fald kan føre til alvorlige vandskader. 

Hvis du udskifter din gamle varmtvandsbeholder, sparer du altså ikke kun penge på din elregning, men du sikrer dig også mod potentielle vandskader. Vi anbefaler også at få udskiftet anoden i varmtvandsbeholderen hvert andet år. Overvejer du at udskifte din gamle varmtvandsbeholder, så giv os et kald. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige til dit hjem.

Når du renoverer dit hjem, er det ofte en god idé at udskifte dine radiatorer. Det er ikke kun af designmæssige årsager, men også fordi mange nye radiatorer fungerer bedre, hvis du f.eks. opvarmer boligen med en varmepumpe. 

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S kan vi hjælpe dig, om du skal have udskiftet en enkelt eller alle dine radiatorer. Vi har et bredt udvalg af radiatorer, og vi kan hjælpe dig med at vælge de rigtige til din bolig. Vi kan naturligvis også installere dem for dig, så du ikke behøver at bekymre dig om at gøre det selv. 

Hvis du aldrig har udskiftet et toilet før, er det både nemmere og tryggere at lade en VVS ér tage sig af opgaven. Hos Dansk installation Teknik Service A/S hjælper vi dig både med valget af nyt toilet og med installationen. Vi sørger for, at alt er koblet korrekt til, og at dit nye toilet fungerer, som det skal, inden vi går. 

Vi hjælper dig gerne, hvis du skal have udskiftet et eller flere armaturer i boligen. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige armatur til køkkenet, bryggerset eller badeværelset. Vi giver dig naturligvis også et uforpligtende tilbud på både armaturet og monteringen.

 

Du kan finde lidt inspiration her:

 

Damixa

Grohe

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi en bred vifte af serviceydelser, så dit varmesystem altid kører optimalt. Vi udfører eftersyn og reparationer af gaskedler, varmepumper, oliekedler, pillefyr og fjernvarmeanlæg. Kontakt os og hør om fordelene ved at vælge en af vores serviceaftaler.

Læs mere her:

En renovering af dit hjem eller din virksomhed kan være en stor opgave, som oftest kræver en god samarbejdspartner. Hos Dansk Installations Teknik Service A/S kan vi håndtere alle aspekter af din renovering, lige fra VVS, blik og el arbejde. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dine drømme og planer bliver til virkelighed.

Med vores erfaring og ekspertise kan du være sikker på, at din renovering vil være i gode hænder. Så uanset om du har planer om en totalrenovering eller blot en mindre renovering, så kontakt Dansk Installations Teknik og lad os hjælpe dig med at føre din vision ud i livet.

At bygge en ny bolig, et nyt kontor eller nye lokaler til en virksomhed kan være en spændende, men også udfordrende opgave. Dansk Installations Teknik Service A/S har kompetencerne og ressourcerne og kan hjælpe dig godt i mål med alt inden for installation af VVS-, varme- og elinstallationer.

Dansk Installation Teknik Service A/S tilbyder en bred vifte af VVS ydelser til fynske virksomheder og private. Vi har et team af erfarne og dygtige VVS'ere, som altid står klar til at yde en professionel og effektiv service. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Hvorfor vælge os når du mangler en autoriseret VVS installatør på Fyn?

Dansk Installations Teknik Service A/S er et veletableret VVS firma med over 35 års erfaring i branchen. Vi har ekspertisen og kompetencerne til at klare alle VVS opgaver, store som små til konkurrencedygtige priser. Vores team af højt kvalificerede og dygtige medarbejdere er din sikkerhed for, at dit byggeprojekt eller opgave altid er i gode hænder.

Desuden betyder vores størrelse, at vi har den rette viden og ressourcerne til at påtage os enhver opgave, uanset hvor kompleks den måtte være for vores private- og erhvervskunder på Fyn.

Kontakt os næste gang du har brug for en VVSér.

Hvis du har brug for et autoriseret VVS-firma på Fyn, er du altid velkommen til at ringe til os, og viste du forresten, at vi også kan klare alt inden for el og blik. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i mål med dit VVS arbejde og kommer gerne med forslag, idéer og gode råd.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det gør vi. Vi dækker hele Fyn. Vi har et stort team af dygtige VVS montører, som kan klare enhver opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Hvis du har brug for et VVS firma på en af de ikke brofaste øer på Fyn, skal du blot give os et kald eller sende os en e-mail. Så vil vi med glæde tage en snak med dig om din specifikke opgave.

 

Husk, vi tilbyder også alt indenfor blikkenslagerfaget og el.

 

Læs mere her: 

Blikkenslager Fyn

Elektriker Fyn

Ja, er uheldet ude kan du altid ringe til vores vagttelefon på 62632290 også uden for normal arbejdstid. Du kan her læse mere om vores VVS døgnvagt

Ja, naturligvis kan du det. Du skal blot give os et kald eller sende os en mail og fortælle os lidt om din opgave, så giver vi dig gerne et tilbud.

Få fat i en VVSér her!

Vores VVS-team sidder klar til at hjælpe dig, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.