Gasfyr service på Fyn og Trekantområdet

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S tilbyder vi gasfyr service på hele Fyn og i Trekantområdet. Vores teknikere er eksperter på deres felt, og de sørger for optimal og sikker drift af dit gasfyr.

Gasfyr service fra Dansk Installations Teknik Service A/S er til dig der:

Få en serviceaftale til dit gasfyr

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S vil vi gerne være med til at gøre din hverdag lidt nemmere. Når du har en serviceaftale hos os, servicerer vores teknikere din gaskedel en gang hvert år for at sikre en optimal drift og effektiv varmeøkonomi. Er uheldet ude, sidder vi klar til at hjælpe dig 24/7 året rundt. Så lad os tage os af din gaskedel - det er det, vi er bedst til! Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores serviceaftaler for gaskedler.

Vi tilbyder gasfyr service, eftersyn og reparation af alle slags gasfyr

Service på gasfyr

Få en serviceaftale på dit gasfyr.

Fra* 1643,75,-
Årligt
  • Inkl. et årligt serviceeftersyn.
  • Du bliver automatisk kontaktet en gang om året.
  • Ingen binding. Du kan til enhver tid afmelde serviceaftalen.
  • Vagttelefon året rundt på tlf. 62632290.
*Priser: Fyn kr 1643,75 ,- inkl. moms. Jylland 1838,75,- inkl. moms. Ikke brofaste øer (Få et tilbud). Prisen er uden evt. reservedele, der måtte blive brugt ved serviceeftersynet samt evt. ekstra servicebesøg.

Tag en snak med os næste gang, der er tid til et eftersyn af dit gasfyr.

Vi tilbyder en serviceaftale, der passer til dine behov, uanset hvor du bor på Fyn og i Trekantområdet. Kontakt os i dag for at få mere at vide om dine muligheder for en serviceaftale. Service af dit gasfyr har aldrig været nemmere!

Ofte stillede spørgsmål

Du bør ideelt set få din gaskedel serviceret en gang om året, men afhængigt af type kan det være tilstrækkeligt at få den serviceret hvert andet eller tredje år. Regelmæssig vedligeholdelse er vigtigt for at sikre, at kedlen fungerer sikkert og effektivt.

Ja, der er lovpligtige eftersyn af gasfyr i Danmark. Hyppigheden af eftersynet afhænger af typen af dit gasfyr, men det er typisk hvert år for større anlæg og hvert 2. år for almindelige gasfyr. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om, hvilke regler der er for dit gasfyr.

Hvis dit gasfyr er gået i stå uden for normal arbejdstid, kan du ringe til vores døgnvagt på telefonnummer 62632290. Vi har et team af teknikere til rådighed for at hjælpe dig.

Bestil dit servicebesøg her

Vil du hører mere om vores gasfyr service, så tag endelig fat i os. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.