Installation af fjernvarmeunits på hele Fyn

Hos Dansk Installations Teknik Service A/S hjælper vi fynske familier med alt lige fra valg af fjernvarmeunit, der opfylder specifikke behov, til installation og service.

Et fjernvarmeanlæg fra Dansk Installations Teknik A/S er til dig, der:

En ny fjernvarmeunit er en miljøvenlig, sikker, billig og stabil måde til opvarmning af din bolig og dit brugsvand.

Fjernvarme er ofte mere effektiv end gas- og oliekedler, og hvis du vælger et fjernvarmeanlæg fra Dansk Installations Teknik A/S, kan du være sikker på, at vi leverer produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores teknikere sørger for, at installationen lever op til de højeste standarder og giver dig derefter tryghed med vores attraktive serviceaftale.

Skal vi hjælpe dig med at skifte til fjernvarme?

Er du ny kunde hos fjernvarmen og overvejer at skifte til en mere miljøvenlig og energibesparende varmekilde? Så har du nu muligheden for at købe en fjernvarmeunit fra Dansk Installations Teknik A/S fra 15.196,- + moms/18995,- inkl. moms inklusiv en standardinstallation.

Så kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skifte til fjernvarme..

10 fordele ved en fjernvarmeunit

Få en serviceaftale

Vi tilbyder også en serviceaftale til kun 1562,50 inkl. moms, der anbefales hvert andet år, og et hovedeftersyn hver 6. år til 3125,- inkl. moms.

En serviceaftale hos os vil give dig ro i sindet og tryghed i din hverdag. Samtidigt opnår du en god varmekomfort, et mindre energiforbrug og et anlæg der forurener mindre til gavn for miljøet. Så dine udgifter til service er hurtigt tjent hjem igen.

Ofte stillede spørgsmål

Det er der en stor chance for, da der er fjernvarme i rigtig mange kommuner på Fyn. Er du i tvivl så kontakt os for at finde ud af, om din adresse kan blive tilsluttet et fjernvarmeværk.

Prisen for at få fjernvarme tilsluttet din bolig afhænger af fjernvarmeværket takster for tilslutning. Det er svært at give en præcis pris på tilslutning til fjernvarmenettet, da prisen også afhænger af en række andre faktorer, herunder placering af din bolig, og om der allerede er en fjernvarmeledning i nærheden af din adresse eller om der arbejdes på en ny fjernvarmeledning i området.

 

Tag en snak med os hvis du vil vide mere om vores fjernvarmeløsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at blive tilsluttet fjernvarme på din adresse på Fyn.

Prisen på en fjernvarmeunit afhænger af den størrelse, leverandør og type, du vælger. Er din bolig placeret på Fyn tilbyder vi løsninger helt ned til kr. 29.995, - inklusiv unit og en standardinstallation. Vores team kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der bedst dækker dine behov.

En standard fjernvarmeinstallation inkluderer:

 

 • Fjernvarme unit monteret af en kvalificeret VVS-montør
 • Tilslutning af fjernvarme til varmtvandsbeholderen og til dine varmekilder som radiatorer og gulvvarme
 • Rør og opsætning
 • Elinstallationer
 • Vi sørger for, at anlægget monteres og indstilles korrekt
 • Ibrugtagning af fjernvarmeanlægget
 • Oprydning, når installationen er afsluttet.

 

Tag en snak med os og få flere oplysninger om, hvad der er inkluderet i vores standard fjernvarmeinstallationer på Fyn.

Hvilken type unit, du har brug for, afhænger af en række faktorer som f.eks. størrelsen på dit hus, isoleringsniveauet og din families behov for varme og varmt brugsvand. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger fra førende producenter og hjælper dig gerne med at finde lige præcis det anlæg, der passer til dig.

Kontakt os for at drøfte, hvilken unit der passer bedst til dine behov.

Ja, vi er her for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige fjernvarmeløsning. Vi er med dig hele vejen og giver dig naturligvis svar på dine spørgsmål.

 

Er du i tvivl om:

 

 • Kan I stå for både el og VVS arbejde?
 • Dimensionering af din unit?
 • Hvad gør jeg med mit eksisterende anlæg?
 • Jeg er i gang med en renovering af huset og ønsker en udskiftning af min gamle varmekilde.
 • Hvad med en varmtvandsbeholder og kan jeg evt. bruge en gennemstrømningsvandvarmer?
 • Hvad er en varmeveksler?
 • Passer denne opvarmningsform bedst til gulvvarme eller radiatorer?
 • Hvor økonomisk er fjernvarme i forhold til f.eks. naturgas?
 • Findes der alternative varmekilder til fjernvarme?
 • Kan I også fjerne mit gamle oliefyr?
 • Hvad er inkluderet i en standard fjernvarmeinstallation?

Ja, det anbefales, at din unit bliver serviceret regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne i hele dets levetid. Til vores fynske fjernvarmekunder tilbyder vi en serviceaftale til kun kr. 1562,50 inkl. moms årligt, der sikrer, at din enhed bliver serviceret og vedligeholdt af vores teknikere.

 

Vores team kan rådgive dig om vedligeholdelse og yde løbende service. Kontakt os for at få mere at vide om vores fjernvarmeservice på Fyn!

Nej, installation af et fjernvarmeanlæg skal udføres af en kvalificeret tekniker. Vores team er professionelt uddannet og har specialiseret sig i installation af fjernvarmeanlæg. Du er altid velkommen til at kontakte os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at installere en unit i din bolig.

 

Klik her hvis du har brug for en VVS installatør på Fyn

Nej, de fleste moderne fjernvarmeanlæg er ekstremt støjsvage, og du vil højst sandsynligt ikke bemærke, når det er i drift. Nogle modeller har ekstra funktioner som f.eks. en nattilstand for at reducere støjen yderligere.

Ja, i nogle tilfælde er der forskellige former for støtte til fjernvarmeanlæg. Tag fat i os for at få mere at vide om de mulige støtteordninger, der kan være tilgængelige i dit område.

Fjernvarme giver mange fordele i forhold til traditionelle kedler, herunder:

 

 • Øget energieffektivitet
 • Lavere driftsomkostninger
 • Mindre udledning af kuldioxid (CO2)
 • Forbruget til varme og dit varme brugsvand vil falde

 

Fjernvarmeanlæg er også typisk lettere at vedligeholde og fylder ofte mindre i hjemmet end individuelle kedler. En fjernvarme unit er meget lydløs og yder optimal ydelse i hele dens levetid med minimale krav til vedligeholdelse og service.

Få en fjernvarme snak med os

Har du besluttet dig for at skifte til fjernvarme, eller er du stadig lidt i tvivl? Så er vi her for at hjælpe dig, og vi kan guide dig gennem hele processen – fra valg af den rigtige unit til korrekt installation og vedligeholdelse.